• OrebicHotelsHomePageBanner_1.jpg

COVID-19: Sve informacije o putovanju

Dragi gosti,

u vrijeme globalne pandemije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), koja je uvelike utjecala na živote mnogih od nas, svi zajedno se suočavamo s brojnim novim izazovima.

Danas, kao i uvijek, zdravlje i sigurnost naših gostiju, zaposlenika i zajednice ostaju naš glavi prioritet. Stoga, pažljivo pratimo situaciju oko koronavirusa te poduzimamo sve potrebne mjere i korake u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, Ministarstva zdravstva RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Naše misli su usmjerene na sve ljude koji osjećaju posljedice ove pandemije, te posebno ovim putem zahvaljujemo svim zdravstvenim djelatnicima na svemu učinjenom.

Uskoro: otvaranje naših smještajnih kapaciteta

S obzirom na povoljnu epidemiološku sliku Republike Hrvatske, situacija je vrlo dobra i s radošću možemo planirati otvaranje naših smještajnih kapaciteta u skoroj budućnosti. Među djelatnicima Orebić Hotela nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze, kao niti u cijelom Orebiću te svakodnevno provodimo sve mjere predostrožnosti kako bismo Vam osigurali siguran i bezbrižan boravak, kada za to dođe vrijeme.

Iako znamo, da u ovim trenutcima putovanja nisu prioritet, želimo Vam unaprijed zahvaliti na ukazanom povjerenju prema Orebić Hotelima.

Rezervacije

  • 48-satna politika otkaza: Sve rezervacije do sada već potvrđene ili rezervacije koje će tek biti potvrđene zadržavaju pravo na otkaz do 48 sati prije dolaska uz puni povrat sredstava.
  • Cijene: kreirali smo posebne popuste za sezonu 2020, nove cijene i popusti su već dostupni na našim web stranicama!
  • Svi rebukinzi za bilo koji datum u sezoni 2021 mogu se izvršiti po cijenama i uvjetima ove sezone.
  • Politika doplata se mijenja: parking, ležaljke i suncobrani su u potpunosti besplatni u svim zonama hotela.

BOOKING

Ulazak u Republiku Hrvatsku

Ne postoji samoizolacija za strane turiste (državljane EU) koji dolaze u Hrvatsku. Dobit će te informativni letak s preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Da biste lakše prešli hrvatsku granicu, potrebno je unaprijed unijeti svoje osobne podatke putem web stranice https://entercroatia.mup.hr/. Putnici koji ne dostave svoje osobne podatke unaprijed moći će to učiniti prilikom ulaska u zemlju na graničnom prijelazu. To će vjerojatno zahtijevati više vremena te će ti putnici biti preusmjereni u odvojenu traku.

Sigurnost gostiju, zaposlenika i zajednice

Standardi higijene i čistoće su nam apsolutni prioritet, koji shvaćamo vrlo ozbiljno, te sukladno tome poduzimamo sve dodatne korake kako bismo osigurali sigurnost naših gostiju, zaposlenika i zajednice. Mjere koje provodimo unutar naših smještajnih kapaciteta namijenjene su za suzbijanje širokog spektra virusa, uključujući i COVID-19. Donijeli smo i niz procedura i odluka sa svrhom prevencije, koji omogućavaju još jače i efikasnije mjere čišćenja, te učestaliju i dublju dezinfekciju svih prostora.

Zdravstvene zaštitne mjere i procedure u našim hotelima uključuju i:

  • edukaciju naših suradnika: njihovo zdravlje, sigurnost i znanje o COVID-19 - neophodni su za učinkoviti program čišćenja i prevencije
  • provođenje općih mjera sprječavanje prijenosa infekcija
  • dostupnost sredstava za dezinfekciju za goste i zaposlenike
  • pojačanu dezinfekciju svih dijelova smještajnog kapaciteta i svih pratećih sadržaja

Sve navedene mjere nastavit ćemo primjenjivati kada otvorimo naše smještajne kapacitete te ćemo ih prilagođavati prema svim mjerama i uputama izdanih od strane nadležnih institucija.

Ostanite sigurni. Uskoro se zajedno vidimo u prekrasnom Orebiću, na odmoru o kakvom maštate. Mi ćemo napraviti sve da Vam ga osiguramo.

Vidimo se brzo!

 

https://www.croatiacovid19.info

  Orebić Hotels - Health & Safety