Jamstvo najniže cijene

Pregledavajući naše internetske ponude možete biti sigurni da ćete za svoj boravak u našim hotelima uvijek dobiti najugodniju raspoloživu ponudu i cijenu. Ako u roku od 24 sata po napravljenoj rezervaciji pronađete istu ponudu putem nekog drugog online kanala koji nije naša internetska stranica, molimo vas da nam pošaljete detalje objave koju ste pronašli, a mi ćemo vam priznati cijenu koju ste pronašli te na nju dati još 5 % popusta.

Putem naše internetske stranice možete jednostavno i brzo napraviti rezervaciju. Rezervacija koja je napravljena putem naše stranice ne sadrži nikakve dodatne skrivene troškove.

Opći uvjeti

  • Za jamstvo najniže cijene molimo vas da nam u roku od 24 sata po napravljenoj online rezervaciji pošaljete dopis e-poštom na reservations@orebic-hotels.hr. Dopis mora sadržavati vaše ime i prezime, broj rezervacije te naziv internetske stranice na kojoj ste pronašli jeftiniju ponudu usluge koju ste rezervirali. Nepotpune reklamacije neće se uzimati u obzir.
  • Jamstvo najniže cijene i popust povezan s jamstvom priznat će se samo ako se provedena rezervacija i objavljena niža cijena na nekoj drugoj stranici temelje na istom tipu sobe i istom terminu boravka te ako druga ponuda sadrži iste usluge i uvjete kao i ponuda s naše internetske stranice.
  • Jamstvo najniže cijene vrijedi isključivo za online ponude.